...lehet vki-nek részvénnyel akarnak fizetni...ültem benne fél évet már pedig hajaj vmi 180 korul vettem kb 1 éve.na iszok egy áfonyát.Remélem jól beindul azért.
Koszi, igazad van, de az elet mar megtanitott, hogy jobb felni mint, megijedni es inkabb kellemesen csalodni mint pofara esni. Sok nyerot es jo veteleket kivanok.
de te írtad jó megérzéssel, hogy 320 felett jön majd az igazi kitörés és tényleg, ekkora fundával ennyire lenyomott részvény ekkora hírre csak kitöréssel reagálhat azt olvastam tőled, hogy már írtál szinteket, 410, távolabbi 520 ---- nem pontos számokkal idézlek most ---- szerinted is egy ekkora átalakulás egekbe repítheti a papírt? /nem napokról kérdezlek, hanem hetek, hónapokról/
Nem tudom, na jó reggel veszek 20e-et, de csak napira.Opusban legalább van egy szám amit el kellene érni, itt meg csak egy lehetoség van, amire most izgalomba jovünk....nem osztogatta a lóvét eddig ez...mi változott....lehet nem akarnak adózni annyit....azért megnézem ..màr jól vagyok ha reggel a doki után benyomok a presszóba akkor lehet veszek többet...
Appeninn real