Ezt a papírt a külföldiek tudnák megindítani, de oda 1-2 évig normálisan kellene transzparensen vállalkozni és pl. osztalékot fizetni. OTP-s papírokat is azok szippantják össze.
Én Vazulnénit mindig bìrtam, mint mindenki mást is aki olyan kedves és szerény mint Zellernéni és Vazulnéni.Azt hogy elòzés lesz e nem tudom, de orulok hogy felment.Pénteken volt, most nincs.Napira beszállok majd egy nagyobb összeggel.Tartósra megvárom a vásárt a napjáig.
Nem veszek, már régóta szemezek vele újra, de az OTP-t nem merem lecserélni. Egyenlőre kivárok. Régóta ismerem a céget ezért vagyok óvatos. Mit irogassak az OTP-ről, dögunalom amúgy, hogy ott van a rengeteg pénz az árfolyam a béke feneke alatt egyenlőre, hiába van eredményesség. OTP-t mindig bővítem. Kb. ennyi van.
Jó értem én! Csak akkor olyan voltál mint pali a helikopter! : ) "OTP-ben" Most nagyon visszafogtad magad. Palit ezt már megszoktuk,röpköd itt összevissza. : ) Egy kérdés, veszel holnap Apit?
Amilyen nagy hévvel írogattál az OTP-ben,most alább hagyott a lendületed. Saját tópikódban is! Milyen új hobbit találtál? : ) Nem rossz szándékkal kérdem!.
Appeninn real