Rajtam kívül elég sokan benyeltük a 743 as célárat pulsz többi humukot. Az eredményt meg Te is látod. Tőzsdét szívesen tanulnom de alig van hiteles tanító. Akiket én jónak tartok: elemzésközpont. Vettem tőzsdei könyveket, olvastam, tanultam, van gyűjtemény portfóliós kiadványokból. Tapasztalatok pedig katasztrófálisak.
Miért hülyeség, Rábánál is elfogadták a részvényes javaslatát. Az közgyűlés az egyetlen forma ahol kérdezhet, hozzászólhat. Mivel tulajdonos jogában áll.
Azért Te vagy a felelős, hogy ezeknek mennyire hiszel és mekkora Buy vagy Sell gombot nyomsz. A tőzsdézés azért nem könnyű, mert azt is tudnod kéne, hogy a többiek mennyire hiszik ezt el. Ha Te vagy az egyetlen aki elhiszi akkor pont nem arra fog menni amit gondolsz. De ebból is tanulni lehet, legközelebb alkalmazkodik az ember ehhez és kevésbé alapoz rá. Jobb ezeket valószínűségeknek és nem tényeknek kezelni. Mivel csak valószínűségről van szó résen leszel , időnként felülvizsgálod és ha nem jött be akkor időben eladod és nem akadsz ezen fenn. A tőzsdézéssel hosszú távon statisztikailag kell nyerni úgy, hogy a valószínűségeket jól állítod magad mellé.
Miért mindenért én vagyok a felelős? Ez nem így van. Azért vannak a tőzsdei szakértők, szakmai cégek, hogy felelősséggel adjanak célarakat, vételi ajánlatokat, elemzéseket! Látszik mekkora vágy van ezen cégek részéről hogy több ügyfelet szerezzek és befektetni való friss tőkét hozzanak a tőzsdére. Ez ma nem működik a rengeteg átverés, lenyúlás miatt!! Ezért ők felelősek! ! Opus 1000 Konzum 10 000 lesz csak egy gyenge példa. Legegyszerűbb az átverések miatt a kisrészvényeset tenni bűnbaknak. Minek hittél nekik, minek vettél bele! Ezek alapján senki se fektessen be, mert átverik. Érezzük az eredményét, ma alig tőzsdéznek inkább viszik máshova a megtakarított pénzt. Jót mondtál a pozíció méretezésről.
Appeninn real