Ne hidd. Rábánál is volt, hogy osztalékra tettek javaslatot a kisrészvényesek a Rába el is fogadta. KGy-n tudsz egyedül nyiltan egyenesen beszélni. A jegyzőkönyvbe is belekerül. Azt az 1%-ot ne becsüld le.
Engem is átvertek, vagyis én csaptam be magamat. OTP, Wabi talán. De kicsit túlfújt már a piac. Mindenki a saját pénzével játszik, nem szeretek tanácsot adni. Amit írtam nem bántólag írtam. De ne vedd ennyire komolyan ezt az appos történetet.
Összeszeded az 1%-ot aztán odacsapsz KGY-n az asztalra hogy irgum burgom, ott kérdezhetsz, azért van a KGY. Próbálok segíteni. Volt amikor nekem is elég nagy pakkom volt a cégbe, örültem h kiszálltam valahogyan. Én is többet vártam tőlük, de ez van. Ettől még élet az élet.
Ez nem személyeskedés, attól elhatárolódok. Csak ez a csoport vagy azzal van tele, hogy a Koati sírdogál vagy te hogy mekkora minuszba vagy(tok). Kit érdekel őszintén? Te vetted meg, viseld keresztjét. Én is buktam már, nyertem is. Ez a tőzsde. Ha nem bírod ezt ne tőzsdézz. A fő tulajdonosokat úgyse hatja meg, hogy te minuszba vagy.
Nem unod itt a sírás rivást. Már x-szer kereshettél volna mással. Nekem volt 140 környékéről is appom 500+-ról bőven nyertem rajta aztán dobtam. Ha nem megy a papír dobni kell. Vannak más papírok is...
Kötekedés? Addig amíg ki nem olvadok és látok jó lehetőséget rövidre, napokra beszállok, minimalis tőkével. Igazi befektetést már nem itt képzelem el. Nagy pénzeket nem szabad magyar tőzsdére hozni.
750 csak a könyszerinti érték, abban semmi plusz sincs beárazva. Idénre varhatóan 200 forint EPS -t tud ami alapján 2000 körül kellene lennie. Viszont van ahol 15 ös szorzóval számolnak így 3000. Baráti alapon 2500
Appeninn real