Lehet, most a nép azt hiszi, hogy mivel Orbán a BIF ingatlanban nyaralt feltehetően ingyen Opátiában, így hálából a BIF kaphatja a reptéri irodák üzemeltetését? Azért ha így lenne, azért az durva lenne, de persze Magyarországon a "nép" mindent benyel.
nekem is még vannak 10.000-ek, de sok a kisbefektető. érdeklődni lehet. minden rv tulajdonosnak akarok a jogai. az hogy ki mit nyer vele az más kérdés. a közgyűlés is azért van. arra viszont érdemes menni.
Hát a menedzsment irányába lehetne feltenni kérdéseket, vagy akár közösen érdekérvényesíteni, ha van mögötte jelentős tulajdoni hányad. Biztos az OTP-nek sem tetszenek a számok, ők is elszámolással tartoznak a befektetőknek. Koatinak egyszer tettem felajánlást, ha valóban van nagy mennyiségű részvénye írjon rám. Ha a féléves számok is a helyén lesznek és nem változik semmi, akkor az öntögető nyakára lépek, úgy, hogy fájjon neki!
BIF 440 ! !! !!! Mindja már el valaki miért ér ennyivel többet a BIF ??? Nem hiszem el ami itt megy az Appeninnenl! Komoly lenyomás évek óta!! Miért???? Mire jó ez???? Legalább 800 lenne és nincs beragadt!!! Annyira fájna ez nektek? ?? ???
Lassan jön a féléves jelentés! A 2022-es évre vonatkozóan is szeptember 30. volt megjelölve határnapként, a tényleges közlés pedig 2022.09.21-én volt. Az idei évben dettó ugyanaz a határnap, viszont az szombatra esik. Szerintem a napokban választ kapunk a kérdéseinkre.
Appeninn real