Elárulom neked, hogy figyelem az app történetét, régebben mint ahogy elindult! Ismerem a mozzanatokat. Egyszer ha jó kedvem lesz, majd adok egy appos email címet, amire írhatod felbeszélésed. 🤣🤣
BIF jó kérdés. Tőzsde áraz, mi mennyit ér. Szerintem nem ér annyit, kicsi túlfújt. De ettől még 400+ fölé is könnyen mehet ha jobban koncentrálódik a közkéz.
Ez megint csak vicc 😃😃😃 Ezt mindenki tudja én is! Otp az elején vett már ~5% -t, mert kellett"! A többi meg cserélgeti! Ezeket mint tulajdonosi struktúraként kezeltem és említettem is! Persze nem részleteztem, mert mindenki tisztában van vele! Ezen kívül veszi valaki intézményi azóta, aki mozgatná az árfolyamot? Van még pár "közeli alapnak" is valamennyi tulajdona a cégben, de ennyi! Csak a spekik rángatják, ami a lényeg sajnos!
Nem kéne ferdíteni!!!!! Inkább idézd a saját hsz-ed Nem volt ott semmi féle saját terület stb. A hülyeség nem tőlem származik, ha visszaolvasod! Ennyi volt a téma, és erre szólt a kérdésem: Az a baj a Lidl/Aldi val, hogy túl jók! Ha nem érted a kérdést erre, akkor nem engem kellene hülyézni! A magyarázatod innentől csak újabb rizsa!! Azért nyomjad nyugodtan...
Appeninn real