1 hónapba sokszor nincs 1 millió dbos forgalom, aztán lehet kétszer adtak vettek ugyanazt az rvt. Ergo 260 millió huf forgalom 1 hónapba van. Ez 260 Misivel hova menne?
Meglátjuk. 100.000 darabbal biztos nem. Én nemrég szálltam be, de fura ez a papír. Mondjuk a játékszerüket megharapom, ha ez a cél, aztán valaki majd jelent.
Nem tudom. Idáig nem érdekelt. Ha Koatinak valóban lenne annyi részvénye, amennyit állított, már közel lennénk az 1 %-hoz. Na mind1. Ha nem változik semmi, kénytelen leszek olcsón venni. Kitartást mindenkinek!
Meglévő részvényesekre gondolok! 2.500.000 darabbal már több mint 5% a tulajdoni hányad. Utána lehet sakkozni a többi nagytulajjal, hogy ki keverje a lapokat. Szerinted pl. OTP-nek ez megéri így?
bekerült a bux indexbe azt hiszem, osztalékot fizet mivel SZIT, kicsi a közkéz (szinte nincs is.) értékes ingatlanjai vannak és a reklám is jól jött neki.
Nekem több, mint 100.000 van, de ha kell bővítek és nem ennyivel. 10-15 kisbefektető elég lenne 5% tulajdoni hányad eléréséhez. A többit nem nehéz kitalálni. Nem tudom ki irányít, de kiderülne.
Appeninn real