Miért pont 700 alatt? Mert ott esne ki az emelkedő csatornából? Én a gesztusok embere vagyok: ha már jelzés értékű vásárlás érkezne a cég (vagy barátok) felől, már az megnyugvással töltene el.
Jó lenne lassan egy kicsit megtámasztani, mert az ötös könyv két oldalán bő 10% a különbség... (Csak kérdés: a @Alteo vagy egy jó barát nem vesz egy kicsit? Ők is ezer fölé várják belátható időn belül, tehát jó befektetés lenne...)
a 800 remélem másodszorra megfogja, ha Zsimo grafikonja működik, akkor 844 körül volt a boliközép, ahonnan lefordult, jó lenne most nem látogatná meg a bolialjat... nekem ez a tippem, hogy még lehetnek nagyobb mozgások, de pár héten belül beáll 800-830-ra oldalazni, és ha elmúlik a víruspánik nyáron, akkor fog csak újra megindulni 900 felé. Addig meg felmarkoljuk az osztalékot :)
Nem én voltam :)) De örülök neki, ilyen áron már komoly befektetők is beszállnak, ez jó jel. 800 alatt ez nem lesz tartósan. Persze lehetett átkötés is, sőt, arra tippelnék.
Köszi mindenkinek aki tartotta a részvényben a lelket; én kivételesen offline voltam... Pont a legjobbkor... Látom gyorsan átvitte a 800-at, sőt megpendítette 752-őt is, ami hát, huh... Most kb. jók vagyunk, részvény 790. Megnézem a zsebeimet. :)
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.