nekem kedden jön egy mini pénz, eldöntöttem, hogy azt veszek az Alteo-Panny-Masterplast 3asból, ami addig a legtöbbet esik, vírus előtti árfolyamhoz viszonyítva. Hát elég szoros a verseny... :(
Panny pluszban van, részben az srv-nek köszönhetően. (és jegyző is van, legalábbis a vételi oldalon van egy 7000-es ajánlat.) . Az Alteoban az utolsó rv kibocsátás 670-en történt. Ha valaki nem napizik, akkor a 700 alatti beszálló elég attraktív. Szerintem túl van lihegve a koronavírus hatása.
Igazad van, az a valós kérdés, hogy mikor tér vissza az élet a Bét-re, és köztük ide az Alteoba. Bár ez sose volt túl likvid. Blueknál is nagyok a mozgások, kispapíroktól félnek most az emberek. Én pozitívnak látom, hogy nem dobálják a papírt itt, és az srv-ben is bízom, meglátjuk.
Felkötik 750-re a kedvedért. Én se merem kiszámolni az egyenlegem, de a kereskedést elnézve itt nincs pánik szerintem, kis forgalom van csak, könnyen vissza tud menni 800-ig. Onnan lesz nehéz szerintem.
Árjegyző szerintem itt megfogja, és tavaly 700 alatt vette a cég srv-vel, szóval szerintem beszállhatnak ők is a vásárlásba, ha nem megyünk vissza 700 fölé. Könyv alapján 750-ig simán mehetne vissza, az a 3. legjobb eladó.
Biztosan lesz ez még 900, csak az időtáv a kérdés, illetve, hogy megjárja-e előtte a 700 alatti tartományt is esetleg. Ilyen pánik esetén esélytelen belőni az aljat.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.