Urak, olvaslak régóta benneteket, január óta tartok nagyobbacska pakkot 1,5 k db átlagosan, de én korántsem vagyok optimista a winget illetően. Nagyon kevéssé valószínű, hogy wing/westend kerülne átcsomizásra. Veres/Prutkai duo már hozott vmit a tőzsdére és valszeg most is lehet vmi más még abban a birodalomban, amit odaadadhatnak a népnek. Nem? A Veres féle Vagyonkezelő birtokában van még érdekes cég...
Nyilvan sokan azert mar par honapja benne csucsulunk es ilyenkor megjon az oromkodes es tervezes... de igen, elobb lassuk a portekat es az arat :-) de eddig ez egy szep nap R 29,6 - 106m a forgalom
Kicsit meglódul az árfolyam, megittasodnak a spekik és már egyből jönnek sokszorozós célárak. :) Nekem is van egy fajta (erősen pozitív) várakozásom, de azt azért ne felejtsük el, hogy amíg nem tudjuk milyen apport fog jönni ide és nem tudjuk a tőkeemelés (higítás) mértékét sem, addig teljesen értelmetlen bármiféle fair value-t számolgatni.
az ilyen napokat szeretem, amikor szépen zöldell az árfolyam és érzem hogy a vevői túlsúly bármikor hisztériába mehet át :D egyébként 5-ik legnagyobb forgalmú papír vagyunk és zárásra lehet már 4ikek leszünk
Akko Invest