Nekem is van veszteséges és nyereséges is, ez abból eredhet, hogy a régi papírok kivezetési árfolyama nem minden esetben egyezik meg az újak bevezetésiével, de lényeg, hogy a nettó nyerő/vesztő nulla, tehát minden rendben.
Törölt felhasználó2019. 08. 14. 13:21
Ejj de szép nap ez a mai! Milyen rég láttuk ezt a szép számot! :) Grat mindenkinek :) btw ha vki befektető az akko nyerőjét ingatlanba az szóljon, tudok egy jót a Móriczon ;) :DDD
Azok a vételeid díjai. Mivel a régi részvény jogilag megszünt, így kivezették a számládról és kaptál helyette az új részvényből, aminek nem lesz bekerülési jutaléka, tehát ha majd eladod akkor a nyereség/veszteség több eredményt fog mutatni. Azokat a jutalékokat már kifizetted, amikor megvetted a részvényeket, ez csak egy kimutatás, ami akkor jelentkezik ha kikerül a papír a portfóliódból...
Szezonálisan am most érik a füge itthon, szóval ideje megadni magunkat a természet hívó szavának, és engedni h beköszöntsön az idei termés a BÉT-re. :D
Aki randomos az meg tudná nézni, hogy ha tegnapra megnézitek a nyereség/veszteség fület, akkor nektek is hozza a jutalékát annak, mintha az összes Akkot eladtátok volna? Tegnap nem kereskedtem semmit, aztán ott van a nagy kani mínusz a jutalékra, az árfolyam veszteség/nyereség persze 0, csak mintha az eladás díját számolta volna fel...
Technikai K.O. Nem buktad a befektetésedet, csak a CIB a lehető legrosszabb kereskedési szolgáltató, gondolom nagyon lassan vezetik át a papírokat, vagy külön meg is kell majd keresned az új ISIN kódos értékpapírjaidat, náluk ez nem lepne meg. Új számla nyitását javaslom, majd vezesd át a papírjaidat oda. Én a CIBbel problémáztam már eleget, de még mindig a kb 2004-es excel tábla szerű rendszerük fut, a jövő és a fejlődés meg csak úgy elsuhan mellettük. :D
Szia! Nem ismerem a CIB-t. De valszeg ott is a régi nyilvántartás alól kivették, és egy új név alá átvezették a tulajdonodat. Akko 1600, vagy hasonlót keress. Gondolom nálatok is van kereső.? És persze olyan is van, hogy a szolgáltató elaludt és pár napba beletelik, mire rendezik.
Akko Invest