Passz. Szvsz nem változott semmi, inkább csak akarhattak egy másik forgatókönyvet a Covid-árfolyamválsághoz képest. Hogy ne legyen minden olyan könnyen kiszámítható. De csak tipp. Ádámosi bekerülési ára 220 körüli volt, ha nem Teréz anya, akkor Veresé valamivel magasabb (mondjuk 250-260), itt még akár Veresnek is megérné venni.
De miért jó Veresnek, ha soha nem látott mélységekbe nyomja az árfolyamot, miközben majd’ minden, eddig szenvedő papír rallizott legalább egy kicsit? Miért volt a sok éves munka, beletolt zsé, hogy premium legyen az AKKO? Mi a fene változott? Vagy eddig is csak Ádámosinak volt mindez fontos (árfolyam, volatilitás, prémium), és most Verest már nem érdekli az egész?
Feltéve persze, hogy Csányival ugyanilyen jó barátságban marad Veres és továbbra is kb. ingyen kapja a hitelt tőle. A hitelállomány nagy része hosszú lejáratú, annak a kamata egy ideig valószínűleg nem változik.
Szerintem simán. A tavalyi éves jelentésben 30 Ft EPS jött ki, normál piaci környezetben 300-on lenne a helye ez alapján, de lehet látni, hogy a NEO dinamikusan növekedett az elmúlt években, ezért szerintem ez jövőre még több lesz vagy 20%-kal.
Hahó MNB! Nagyon időszerű lenne már komolyan venni, ami itt folyik! Ez tisztán és egyértelműen az árfolyam erőteljes manipulációja a kisbefektetők kisemmizése céljából!
Ennek a szarkupacnak semmi keresnivalója nincsen a prémium kategóriában. A Matskási professzor is csak nehezék a süllyedő hajón. Ha akarják 150, 100, akármennyi. A SEC már a töküknél fogva fellógatta volna ezeket a faszokat párszor. Szerintem legyen 80 kb. annyit ér az összes takarítógép. Majdnem elfelejtettem, hogy a Kalliwodától 970 forintos célárat vásároltak. Szánalmas brigád...
Ezek a fiúk nem csak zsenik, hanem korrektek is... Csak néha libáznak, permeteznek, kitömnek, stb... Az átbaszás mérőszáma AKKO. Az 1 AKKO az nagyon durva. :D
Akko fórum