én vettem belőle pénteken is (igaz azt mondtam nem bővítek) mert azt gondolom hogy veresnek részvény kell vagy így vagy úgy azaz vagy vételi ajánlatból vagy tőkeemelésből vagy amit lehet innen a piacról össze kell hogy szedjen. Azután jöhet a komoly rally mert ott már nem érdek lenn tartani...
Mindegy a holnap, a trend a lényeg. Szerintem megindul egy stabil kezekbe vándorlás, egyszerűen ez után a jelentés után látványos az alulértékeltsége, ezért bármennyi is a beragadt itt 300-ig az ki fog kopni rövid idő alatt, még ezen a kiszáradt béten is.
EPS vagy ROE. Sok tőzsdei cég nincs jelenleg ilyen jó számokkal. Csak az a kérdés, mit hoznak. Ami termeli a cash-t vagy valami "hulladékot. OTP, MOL, App, Forrás, Akko jelenleg rendben van.
Igen, tulajdonképpen, de még értékalapon is jó befektetés az Akko a félévről félévre javuló (és most már tényleg elismerendő) számai miatt is. Ha pedig lenne VeresStock, akkor hegymászás következne. :) Mindenesetre arra tippelek, hogy ha lesz tőkeemelés, arra kb. fél év múlva kerülhet sor a legkorábban (az átlagárak miatt). Egyébként a mostani jelentést követően szerintem nagyon valószínű, hogy jelentős emelkedés fog következni a következő néhány hónapban, ami nem szorulna különösebb magyarázatra.
Akko fórum