A nagy pénz az intézményi befektetőkben van, azok meg nem olvassák a mi kétségkívül érdekfeszítő és informatív beszélgetéseinket! Bár elsőre legyezte a hiúságom, hogy a nyomtatott sajtó szerint "a befektetői fórum ezúttal is szórta az összeesküvés elméleteket", második nekifutásra azért ez azt jelenti, hogy az adott újságíró teljesen fogalmatlan a tőzsdei mozgásokkal kapcsolatban... Szóval majd ha az alapok veszik, az fog meglátszani az árfolyamon, nem pedig a mi pár ezres, tízezres vételeink! Mi bolhák vagyunk egy nagy kutyában és a legjob amit remélhetünk, hogy együtt utazunk vele :)
Aki követte az AKKO-t régóta...mondja már meg mikor látott ennyi vevőt az 5-ös könyvben nem 10 forinttal a real alatt? Valami megváltozott és egyre többen fogják észrevenni
Hát most az AKKO-t védve, jól kommunikáltak! Az eredmények több, mint rendben!!! A független elemzőházat lehet fölösnek tartották a kötelező vételi ajánlat miatt, úgyis lesz egy értékmeghatározás. Reméljük egyre nagyobb tőke áramlik ide, ami csak idő kérdése, mert a profit garantált!
Szerencsétlen MOL-t is agyon verték pedig igazából semmi nem változott csak a felelősség nagyobb, de ugye eddig sem történt semmi, pedig történhetett volna...orosz olaj folyt a vezetékben...és az ukránok nem igazán csípik Őket...most meg magyar folyik, na bumm
semmit nem vesznek a béten, nem a kicsiknek kellene mozgatni itt a szálakat. szégyen h az alalpok szart sem vesznek csak megy az ordibalas h CEE milyen olcso. venni kellene nekik nem picsogni.
Én tudom mi zajlott itt...miért nem vették a kicsik...de most miért nem veszik az a rejtély, tudom, hogy itt a magyar tőzsdén a reakció mindig elég...hogyismondjam lassú...Lehet lassú felfogású a magyar? :D
Vagy valaki nagy tételbe szeretne harapni pár utolsót 300 alatt. A kisbüfik bizonytalanok, a nagy hype után aprópénzzel irányba rakta lefele, most meg kivár, hogy mennyien állnak még be eladni... Semmi összeesküvés elmélet, csak nézzétek vissza a korábbi kereskedést ;)
Fura, hogy elvileg az árfolyam 267 alá nem mehet, tehát max -5%-ot tud lefelé menni a részvény, fölfelé meg azért attól jóval többet rövid távon (6-12 hó) és mégsem mernek venni a kisbüfik :) Furcsa ez a kereskedői magatartás :)
Ha az ajánlott ár nem felel meg a Tpt-s szabályoknak (azok csak minimum árat határoznak meg), akkor nem hagyja jóvá az ajánlatot. Egyébként szerintem nem nyúlhat bele az ajánlati árba, hogy kevés vagy sok.
Akko fórum