Itt van a Mesterhármas, táncra magyar, szóljon az ének és zengjen a dal. Veres Tibó, Ádámosi együtt mulat Steinberg Noával. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=OX96KIdAVyw
Légyszi azért ezt a vezetőséget ne sajnáljad már. Totál hülyének néztek minden befektetőt. Ne már! Világ bűncselekményei zajlottak itt, hogy ezt az árat tartani tudják és most ne legyünk 400on!! Egy aljas szemét, tetű rohadt banda. Számomra óriási tapasztalat és egy társadalmi tükör amit itt megengedhetnek maguknak ezek a tetvek. Hirtelen most tudtak kifelé kommunikálni? Hirtelen hirdetnek? Hirtelen beszámolók? Hirtelen porfolió? Légyszi ne már. Téged átvertek és ha tehetik ugyanígy fognak megnyúzni amíg bírnak, mert ezek az emberek mind rohadnak belül és azt hiszik, hogy ez így rendben van. Mert most majd nem 100 százalékos hasznot húznak be hanem 300-400ot kb. Aljas tetű banda, ez a részvény szép kereskedéssel mehetett volna. Ez megint csak erről szólt. Ettől nem felejtek és remélem senki más sem.
Légyszi azért ezt a vezetőséget ne sajnáljad már. Totál hülyének néztek minden befektetőt. Ne már! Világ bűncselekményei zajlottak itt, hogy ezt az árat tartani tudják és most ne legyünk 400on!! Egy aljas szemét, tetű rohadt banda. Számomra óriási tapasztalat és egy társadalmi tükör amit itt megengedhetnek maguknak ezek a tetvek. Hirtelen most tudtak kifelé kommunikálni? Hirtelen hirdetnek? Hirtelen beszámolók? Hirtelen porfolió? Légyszi ne már. Téged átvertek és ha tehetik ugyanígy fognak megnyúzni amíg bírnak, mert ezek az emberek mind rohadnak belül és azt hiszik, hogy ez így rendben van. Mert most majd nem 100 százalékos hasznot húznak be hanem 300-400ot kb. Aljas tetű banda, ez a részvény szép kereskedéssel mehetett volna. Ez megint csak erről szólt. Ettől nem felejtek és remélem senki más sem.
Nem a papír okozta, hanem a túlzott elvárás. 5 éves időtávon érdemes vizsgálni a teljesítményt. Mindenki tudta, hogy alulértékelt, azonban sokan kihasználták, hogy a cég nem tud egyszerre az egészséges növekedésre, versenytársakkal szembeni előnyre, tulajdonosoknak megfelelésre, válságra stb.... egyszerre reagálni... Minden a helyére kerül! Lehetne vizsgálni, hogy a legjobb utat választották -e, de csak a járt út járható. Én is csalódtam az extrém alulértékelt részvényemen, hogy miért nem tudtak segíteni, de így utólag látom, hogy ez sok szereplős sztori és remélem a "rossz" tényező kikopik erről a szintről ;)
Hátra dőlve élvezem a sok szenvedést amit ez a papír okozott és a sorstársaim nevében is örömmel nézem az eget. Egy jó darabig lehet akár egy évig sem fogom eladni, megnézzük mi vagy hol lehet neki a kezdő plafon.
Na akkor mar nem kapok, reggel 10ezret raktam 290 re 720 db jott le belole...mind1 othagytam.Ebed utan visszadoltem aludni....most tvzek...meg nezem a forumot.Talan holnap letudok menni presszozni, kicsit javulok már.
Akko fórum