Én úgy néz ki el tudok menni - az elmúlt 3 évben mindig ott voltam a közgyűléseken, plusz néha bementem megnézni a részvénykönyvet is. Ugyanakkor nagy illúzióim nincsenek, hogy mire vagyunk kisbefektetőként képesek... Belibeg egy kiscsaj kosztümben, mint múltkor és nála van a részvények 30%-a! Max kellemetlen kérdéseket lehet feltenni, amit Prutkay unott arccal fog hallgatni és még unottabban valami semmitmondó választ ad rá. Ilyen téren nekünk nem terem sok babér... Ha van valami tervük és lendületet kap a részvény, akkor max realizálhat mindenki nyerőt ott ahol kifullad a kockázattűrő képessége.
én már régóta tervezem sajnos hogy megyek, higgyétek el nem szívesen, tekintve hogy akar a fene látni ezeket... én sosem hatalmaztam meg senkit, szerintem nem a darabszám a lényeg, hanem a befektetők száma, hogy hányan leszünk. A nagyok úgy is úgy szavaznak ahogy érdekeik tartják. Teljesen mindegy hogy 1000 darabbal vagy 100.000 darabbal szavazok. Sokan kell hogy legyünk, ezt Marlowe01 leírta jól.
Valakit lehet, hogy meg tudok hatalmazni, de csak jövő héten derül ki, hogy tud e menni. Viszont ő is örülne, ha valaki biztosan menne és addig jelezné, mert akkor biztosan nem veszne el a szavazati jog. Az ajánlatom áll, viszont nekem is kéne jelezni az AKKO felé 04.16-ig e-mailben, hogy meghatalmazás alapján képviseltetem magam. Marlowe01, Tommanto esetleg ti?
Remélem nem így lesz. Ha nem leszünk ott elegen, akkor meg is érdemeljük, hogy arrogáns, pökhendi milliárdosok szemét, sunyi, aljas módon átverjenek bennünket, és elszedjék a pénzünket következmények nélkül.
Sziasztok! Most kaptam a hírt, hogy április 19-én halaszthatatlan programom lesz, melyet nem szeretnék részletezni. Sajnos nem tudok elmenni a közgyűlésre. Viszont szeretném, hogy a hangunk minél erőteljesebben hallatszódjon. Van köztetek olyan, aki biztosan tud menni és elfogadja a meghatalmazásom a szavazáshoz? Győr-Moson-Sopron megye, Zala megye és Budapest, ahol át tudom adni személyesen.
Gyönyörű gondolatok. A tény az hogy a forgalom nem tud innen csökkenni. Elérkeztünk arra a pontra ahonnan nincs lejjebb (forgalomban). Engem inkább az érdekelne hogy a kgy után mire számítasz? Illetve szerinted lesz-e srv. Mert szerintem max az tudná kimozdítani a rv árát.
Mondjuk előnye is van, de tényleg. Holnap a forgalom vagy stagnál, vagy meredeken emelkedik. Ha még lesz hozzá 7 láthatatlan gyertyánk, a semmiből váratlanul, meglepetésszerűen, minden irányból támadhatunk, komoly károkat okozva a "lenyomó spekák" infrastruktúrájában, harci moráljában és egzisztenciájukban. Ezzel megtörve a negatív trendet, kihasználva a tanácstalanságot és teljes elbizonytalanodást, a hegy tetejére kergethetjük őket többlépcsős védelmi pozíciójukból. Cél a feltétel nélküli megadás és a részvény önbecsülésének helyreállítása, melyet követően letehetjük annak új alapokra épülő alapköveit.
Utolsó ár 0. Forgalom 0. Volt már ilyenre példa prémium kategóriában? Ez azt hiszem komoly visszajelzés a részvényesi értékteremtés érdekében végzett munkájukról. Az értékelést meghozta a piac. Még van kőkemény 7 kereskedési nap, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét!
Akko fórum