Sziasztok! Látom ma sem maradtam le semmiről idáig. Remélem valami terv van arra, hogy a kereskedést a részvénnyel hogyan indítják meg, mert az hogy egy prémium kategóriás részvényben 12.30-ig egyetlen kötés sincs, az azért felvet bizonyos dolgokat. Így nem sok értelme/legitimizációja van tőzsdén lenni. Mondjuk ha kinyit, az általában eladást jelent (és nem spekák adják). Lassan úgy vagyok vele, hogy közgyűlésig rá se nézek, mert csak időveszteség, meg úgyse történik semmi, szó szerint semmi!
Valamit rosszul csináltam, bocs. A lényeg (nem tudtam linket másolni), az OPUS-nál a Lölö kiállt (portfolio mai cikk), hogy mennyit kéne érnie a részvénynek! Megtámogatva 1 célárral. Itt csak a kötelezőt hozzák. Az SRV jó irány lesz/de bizalom nincs előre... amúgy meg plusz infó közgyűlésig nem lesz.
Teljesen olyan érzésem van, mint amikor az Opus-ban ültem egy jó darabig 100 és 120 között, hogy sehova nem akar menni és semmi nem mozdítja ki. Aztán az SRV adott az árfolyamnak, meg a spekáknak egy akkora pofont, hogy a fal adta a másikat. A közgyűlésig meg kell indulnia, nem maradhat ez a szar hangulat addig/na meg ott. Hát ebben bízok én!
Akko fórum