Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ott kemény dolgok mennek most, én is megfordultam benne annyira unatkoztam :D a mi kis csodapapírunknál pedig nem komoly dolgokra gondoltam, csak némi kötésre, mozgolódásra...vagy vmi :))
Szerintem a wallis mellett nekünk nagyon jó hogy "nem történik semmi" :) megnyugtató inkább, mint kellemetlen! ott viszont megy a kőkemény napizás :) páran most szépet fognak álmodni a nyerővel a zsebükben :)
Tegnap délelőtt írtam,hogy a Wallist én adnám ma délelőtt limit előtt kicsivel. Eddig bejött. Úgy néz ki csillapodik az őrület. Médiás is szépen vissza jött és szvsz. megy majd 100 alá idővel. Mi tartjuk a 2000-es szintet,kicsik nélkül is. Nem nagyon csipegetik a 4IG-ét,ami majd akkor fog sokat jelenteni,ha hírek lesznek nálunk,mert megrohannak majd bennünket. Ez a részvény most úgy néz ki,mintha tényleg befektetők kezében lenne a papírok nagy része és türelmesen várják,hogy épüljön a cég. Látszik,hogy hírek nélkül is mennyire tudja magát tartani a papír. Persze közben 1-2 nagy porszívózza a papírt. (Pont ellenkezőleg van az OTT-ben.Rengeteg kis hírt dobtak ki a cégről és szerződések aláírásáról,mert ott meg a nagy öntötte a kicsikre a részvényeket.) Ha marosan jön a jelentés. Talán a 4.Q jó lesz. Ha a 2018-as évünk már 0-ás lesz az nagyon jó lenne,mert az első 3Q-ben nagy volt a veszteségünk. Szerintem a jelentésben már utalhatnak arra,hogy a 2019-es év után szeretnének osztalékot fizetni,mert komolyabb nyereséget várnak. A kategóriát eddig azért nem kérték,mert gyűjtik a papírt. Lehet nem is kérik,majd csak a BÉT átsorolja A kategóriába.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...