Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak tudod, amikr túlzottan leszabályozzák a felfelé irányt, akkor felmerül a kérdés, meddig akarják ezt csinálni. Mert egyébként vannak ralik mostanában a BÉTen, ahol pénzt lehetne csinálni (igaz, veszíteni is).
Ebben tökéletesen igazad van. Itt van a legjobb helyen a BÉT-en a pénzünk. Nézd meg hol mi megy a BÉT-en, itt meg volt olyan nap januárban, hogy rá se néztem a záróra. Beültél egy papírba, kaptál egy sorsjegyet a kezedbe, csak még nem tudod / nem látod a nyerőd összegét. Jó helyen van ez a kocsi, te Lali!!!
Ne légy türelmetlen, még nem volt semmilyen hír, új szerződés, bevétel, jelentés, apport... Ezek mind folyamatban vannak, amint felszínre kerül, változni fog az árfolyam. Szerintem, de biztos vagyok benne :)
Sajnos nem is kötelező feljebb mennie... Egy kívülálló biztos nem értené miért várjuk hétről hétre egyre feljebb sokszor nulla info mellett. Januárban így is itt van legjobb helyen a pénzünk a BÉTen!
Két hónapja is volt már itt az árfolyam, azóta semmit nem lépett előre, csak az izgalmak voltak a nagy esések miatt. Türelmetlen vagyok már, egy ilyen reményteljes papírnak nőnie kellene.
Szerintem nincs gond. Január 2-án szépen feljöttünk a pincéből, a rá következő héten áttörtük a 2000-et, ami mostanra már olyan mint egy átjáróház, semmi támasz vagy akadály jellege nincs. Biztos vagyok benne, hogy 2-3 héten belül meg lesz rántva, mert tavaly nyár óta nézve a chartot baromi jól mutat. Én is agyaltam sokat, hogy osztalék papír lesz-e vagy fizetőeszköz /de ahhoz split kell meg onnan megint duplázni - triplázni/. Most azon vagyok, hogy ha én csinálnám a sztorit, akkor biztosan megtizedelném megint (amikor a közkéz maximálisan elérhető / megvehető része nálam van) még akkor is ha oszti papírt akarok csinálni belőle, mert nagyobb RV számnél jobban lehet leosztani a papírt illetve a kell egy kis aprópénz akkor kisebb pakkot el lehet adni nagyobb jövőbeli osztalék kiesés nélkül is.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...