Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mindeközben mi meg óráson megindultunk, 2-szeres vételi jelzés, hamarosan MACD is beadja. Lassan jönni kellene a vevőknek is. https://www.tradingview.com/x/Z775mh4s
Ez is igaz, persze. Ha lentebbről lettem volna benne, nem valószínű, hogy eladom. Alá is vehettem volna, ha lenne bármi konkrétum. Ha most nem álltak vele elő, akkor mikor?
"Komplett cég nem fog becsokizni" Pont ez a lényeg,hogy nincs működő cég,csak 1 név és nagyon sok részvény. Ha valaki tőzsdére vinné a cégét,miért osztozna másokkal,akik 1 nullát érő céget több mint 11milliárd ft értékűre lőnek be? Ki lenne az a hülye aki így lépne tőzsdére? Itt a részvényesek csokizhatnak be és ha az árfolyam felére megy,akkor is 5milliárd felett lesz az értéke. A 4IG működő cég volt és 2X fizetett osztalékot is és mégis 5milliárd alatt volt az értéke. Est mitől ér 11milliárdot? Ráadásul 1 ígérgető személy kezébe van a cég (több éve ígérget:D)és senki nem tudja mi lesz,mi várható.
Csak azt se felejtsd el, hogy most a magyar tőzsdén nagyon sok tapasztalatlan, semmilyen tudással nem rendelkező szerencse vadász van. Mióta az ML részvények megjelentek, ez a klub iszonyatosan felhígult.
Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy kizárólag AV lett volna az isteni megmentő.. Ő egy bábu ebben az egészben. Lehet, hogy tévedek, de attól, hogy egy 5%-os tulaj kiszáll ( valaki viszi tovább) attól még egy komplett cég nem fog becsokizni. Meggyőződésem, hogy ezt az AV dolgot sokan túl spirázták. szvsz!!!
Én tartottam volna egy részét és nem dobtam volna az egészet. De ez az én véleményem.. Szerintem lesz még ott érdekes történet, nem véletlenül mentették meg. Egy kisebb pakkal benne vagyok, igaz, könnyen beszélek, mert én az econetes időkből játszom vele..
Igen, jó lett volna, stabilnak látszott. De nem az, ha egy ilyen hír miatt összeomlik. Tegnap esély sem volt eladni, ma sokan megtették szerintem.
Törölt felhasználó2019. 01. 22. 11:16
egy kicsit off, de érdekes lehet: https://index.hu/gazdasag/2019/01/21/meszaros_lorinc_tulajdonaba_kerult_a_puskas_stadiont_epito_ceg/ "Most majd óvatosabban kell vásárolniA rendkívül gyors ütemben terebélyesedő Mészáros-birodalom most azonban nehéz hetek és hónapok elé néz, óvatosabban kell vásárolnia. Egy olyan csoportban, ahol a csapat megszokta, hogy minden hónapban csurran-cseppen egy építőipari cég, egy erőmű, pár szálloda, egy ipari érdekeltség, egy lapcsalád (az speciel nemcsak jött, hanem legutóbb ment is), most önmérsékletet kell majd mutatni.A birodalom tőzsdei élharcosai, vagyis a Konzum és az Opus ugyanis egyesülni szándékoznak, ez pedig egy olyan szokatlanul új és nagy jogi feladat lesz, amihez pár hónapos nyugalom és stabilitás kell, hogy a különböző engedélyek, mérlegek, zárások részvényátváltási arányok legalább valamennyire stabil vállalkozáscsoport képét mutassák. Vagy persze lehet mindezt a nyilvános cégeken kívül szervezni. Mert Magyarország legsikeresebb családjának nem csak féltucat tőzsdei cégben van jelentős befolyása, de azért vannak a nyilvános piacon kívül is morzsáik."
Nagyon sajnálom az est papírral rendelkezőket, magamat is, de mindenki látja mi folyik ott! A nagy pakkal rendelkezők beálltak vételi oldalra is, hogy megfogják az árat, és minél magasabb áron ki tudjanak szállni a papírból! Ha ez hamarabb fog duplázni mint a 4IG akkor többet nem tőzsdézek! Jó lett volna az est is, de most megint rengeteg idő lesz ameddig normalizálódnak a dolgok ott, ha fognak egyáltalán ..... :(
Azert azt ne felejtsd el, hogy EST meg most is tobb, mint 100x erteken forog a semmire. Pusztan a hit meg a remeny vezeti es semmi konkret nincs. 10 Ft-os arfolyamhoz kepest is 10x novekedes. A kozkez 75% korul van es 101M reszveny. Nehez nagyot es gyorsan novekedni ekkora kozkezzel es ennyi papirral. Sokan vakon hisznek bene, ami fajdalmasan kijozanito lehet. En csak annyit tanacsolok, hogy ovatosan es nyitott szemmel... sokan varjak oda ML-t, de mar reg megjelenhetett volna es ennyi papirral es ekkora kozkezzel rendelkezo cegbe, ami draga is a papirmennyiseget figyelembe veve nem tul valoszinu. Ok jobban szeretik, ha keves a papir es majd ok splitelnek es nyomjak a papirokat.... (ennyi az off es nem bantasbol irtam)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...