Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon gyenge. Az egész céget állandóan átszervezik, már a létszám is kevesebb mint előző évben. Az elmúlt 8 évben kettő jó évük volt, akkor fizettek osztalékot. A következő év megint gyenge lesz, lásd microsoft botrány. Amióta lenyilatkozták a prémium kategóriás tervüket azóta kész csődtömeg a cég. Annak mi értelme volt?
Már megint agyrém, ami megy. Az OTP a jó jelentés után esik, és kb. minden az egész béten. De az egyik legnagyobb kamu, a Nordtelekom bezzeg emelkedik (igaz, nevetséges mértékben). Ettől függetlenül a 4ig 2000 alatti szintje tényleg elég lehangoló. Ráadásul a következő vevő 1770-nél van. Ha eladnék egyet, további 20%-ot eshetne. Az meg már az a szint amúgy, amin négy és fél éve(!) vásárolni kezdtem. Basszus! A többi, akkor vásárolt papírom már javában a dupláján (háromszorosán) áll, mint anno.
Q1 még nagyon messze. Abból fog látszódni hogy mi a helyzet, valóban beépül e az árbevételbe ill. nyereségbe az áthúzódás, amiről beszéltek. Ez a cég papíron, két évet leszámítva , mindig bajban volt. Nem is értem hogy tudott fenn maradni ha állandóan veszteséges.
Na, én most váltam meg a végétől. Összességében nem volt azért bukó, talán leheletnyi nyerő is volt rajta, de így sem a kedvenc tőzsdei sztorim a 4ig. Sok sikert azoknak, akik kitartanak!
Ez megindul? Ne álmodozz. Mol és MTelekom vásárláson gondolkodom, osztalék miatt. Meddig kell birtokomban lenni a részvénynek hogy kapjak osztalékot? Mol, Mtelekom
Az index cikke szerint óriási felárral dolgozott az állam felé a humansoft mégis veszteségesek. Ennél a cégnél valami nem stimmel. Akinek van még az adja el mielőtt nagyobb baj lesz.
Közzé szokták tenni a közgyűlés után. A legtöbb cég Magyarországon április és június között fizet, előtte pár nappal/héttel szokott lenni az utolsó nap, amikor még osztalékszelvénnyel forognak a részvények.
Van eladó most lehet venni. Az viszont igaz,hogy egy 5e pakk esetén 2500-ig repülne a papír. Azt nem értem mire ez a "nagy"forgalom,eddig miért nem csipegetett a vevő.
Valaki nagyon bízik benne, csak nehogy pofára esés legyen mint 2 éve amikor már prémium kategóriáról meg külföldi terjeszkedésről beszéltek, aztán mi lett a vége. Nem véletlenül nem ment 2500-ig , végre el lehet adni aki még beragadt a múltkori szárnyalásnál.
Valaki-kik veszik. Az biztos,hogy nem a kicsik,mert akkor ide is írogatnának. Nem tudni ki gyűjti és miért. Egyébként ezen az árfolyamon olcsónak számít a papír,ha az idén nyereséges lenne.
Akárki is veszi könnyű helyzetben van, van bőven eladó. A kicsik most szabadulnak a maradéktól. A kérdés, mennyi kell még a vevőnek? Felszippantja a sok eladót és akkor talán lehet egy jó hírre komoly emelkedés, de ha megáll itt akkor megint állunk sokáig.
Bolond lenne felszippantani a piacról. Ha lassan szünetekkel veszi,többet tud venni olcsóbban,mert sokan megunták a papírt és kihasználják,hogy van vevő. Ha viszont több vevő lenne akkor könnyen elkapkodhatnák egymás elől,de nincs hír így miért lenne több vevő?
Az látszik hogy rengeteg az eladó, 2320-ig ment , de már pakolják szépen alá. Nem is értem a vevőt(ket), ha várnak a tegnapi után 1 hetet, már megint 2000 vagy alatta vehettek volna. Miért volt ilyen sürgős most?
Eladónk már a múltkori emelkedésnél is aktív volt, érdekes hogy kinek lehet ennyi papírja.. Péntek óta 10 ezer darab körül adott szvsz! És még van neki mint látjuk! A múltkor 2300 volt a teteje, ma ezen túljutott, igaz 8 darabnak köszönhetően. Vevői oldalról nézve Istenes hogy valaki adogatja, hiszen így van mit megvenni relatíve "olcsón"! Ha nem adogatott volna, már tegnap 2500at nyalta volna az árfolyam... Aki pedig tegnap belevett 10 millióért, az nem kispályás, nyilván megvan a miértre a válasz!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...