Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szoval lehet kozosen is menni... 800M szolgalatatas http://www.kozbeszerzes.hu/adatbazis/megtekint/hirdetmeny/portal_24485_2018/ I. szakasz: Kiegészítő információkVI.3) További információk:HUMANsoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) (Adószám: 10239025-2-44) • T-Systems Magyarország Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 56.) (Adószám: 12928099-2-44) Szerződés módosítás kelte (időpontja): 2018. december 03.
Igen ég a pofám. Ugyanazt csináltam, amiért itt szentségelünk a parasztokra, hogy miért nem áll be a könyvbe és adja el, minek kell piacin "borítani". Bocsánat minden OTT1-estől ezúton is :-)
Véletlen volt. Ránéztem a hírre és azonnali döntés született a vételre. Aztán láttam hogy kifúlt így gyorsan piacin ki. 5-10 perc lehetett az egész. Egzisztenciát ne építenék rá. Reméljük a 4iG első jó híre nem csak eddig fog kitartani :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...