Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
felminosites szerintem is lesz, de en azt augusztusra varom... remelhetoleg addigra meglesz az A kategoria is, valamint egy jo elso feleves jelentes es akkor irany tovabb fel :-)
Igazad van,rosszul emlékeztem. Valami azt súgja,hogy lesz felminősítés idén(kérdéd,hogy mikor?) és az a BUXban nagy rallyt indít. Érdekes lesz,mert csúcs közelében a BUX.
Ferbruarban varhato a Q4 es az eves jelentes is, ott varhato par hir kozbeszerzesekrol is, igy en azt gondolnam, hogy februarban ugy fogjuk lesni a mozit, mint tettuk azt novemberben :-) en legalabbis erre szamitok es szerintem ezzel nem vagyok egyedul
Februarban vannak azok... ;-) S&P - Feb.15. Fitch - Feb. 22. Moody's - Maj. 3. Oktoberben van a 2. felulvizsgalat ott S&P es Fitch augusztus 16ra esik Moody's pedig Okt. 25. Februarira nem lesz meg az A kategoria, es ott nem is fognak szerintem minket felminositeni... viszont az augusztusi valoban erdekes lesz
Márciusban 2 minősítési időpont is van. Ha felminősítik az országot akkor a BUX még szárnyakat kap,mert rengeteg pénz fog áramlani külföldről a tőzsdénkre. Azért jó lenne A kategóriába kerülni,mert a likviditás miatt akár még a 4IGét is vehetnék.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...