Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem tudom milyen mennyiségű papír lehet amivel kereskednek. Vsz nem túl sok. A többit szigorúan tartják, akik hisznek a papírban, sőt ha van rá mód tovább gyűjtik. Egyre kevesebben vagyunk, ez látszik.
Szerintem is! Es meg vették is hozzá jó pár 100K-t. Bejelentés köteles mennyiség lesz, ha így van. Amit még most csinálnak tipikus daytraderek kiszorító taktika. Alacsony zarok. Nyitó gappal, majd fel. Záró lefelé.
Valoban eleg kevesen maradtunk. Sokan azert sem irogatnak, mert tul sok tortenes nincs mostansag. Nyilvan, ha hirtelen megindulunk vagy esunk akkor lesznek itt tobben. Mondjuk en nem banom, hogy csak ennyien vagyunk, sokkal csaladiasabb a hangulat.
Ha figyelitek fogyunk rendesen itt a fórumon. Sokan akik aktívak voltak még 3-4 hónapja szinte be sem néznek.Ebből is látni,hogy a kicsiktől,hogy tudják elszedni a papírokat. Lifteztetés és a lassú porszívózás miatt sok kicsinél fogy a türelem. Persze utólag már sokan belátták,hogy itt kellett volna maradniuk,mert ahova átugrottak még esett is. Vannak akik már 1000 alatt eladták és esést vizionáltak :D Azért a saját részvény ezen az árfolyamon több mint 900milliót ér. Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...