Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Iparagi pletykak szerint van mar most is olyan tender piacon ami 4-5mrd, Q1-Q2ben le is zarul igy en ott azert nem szamitok rossz eredmenyre... mert ilyenbol iden tobb is akad majd
Az 1,2Q miért csak "valamivel lesz jobb? Elvileg már tavaly 4Q-ban elindulhattak olyan projektek, amik idén 1,2Q-ban pénzt hoznak, nem keveset, mondjuk részteljesítéssel.
Az egesz eves nyereseget is eltudom kepzelni... ha azt vesszuk alapul, hogy a 3leanynak kb ~6mrd volt a tokeje es most egybeolvasztas utan az alaptoke alig valltozik, igy lehet annak egy reszet beforditjak nyeresegbe (nem tudom mennyi volt ebbol KP) es mar meg is lehet eves szinten a szep nagy plussz... Q4et mar szamolgattuk korabban is, hogy az EON szallitas feltehetoen Q4ben teljesult es csak azon lehet 3-400M profit, ami mar onmagaban sem rossz...
4Q-re azt mondták a vezérek,hogy nagy nyereség lesz.(Egyébként régebben is mindig a 4Qéves jelentés volt a legjobb.)Azt nyilatkozták,hogy az év egészére nyereség lesz a cég. Én ezt egyébként nehezen hiszem. Az 1Q és a 2Q valószínű valamivel jobb lehet majd mint a tavalyi,mert az nagyon gyenge volt. Jelentések miatt nem kell esnie majd a papírnak,sőt... Most türelem játék megy a papírban. Kicsik nem merik venni 1900 felett,de mindig vannak akik dobják,vagy csak csökkentenek és ezért itt gyűjtik.Szerintem mesterségesen is generálják a forgalmat. Ha sürgős lesz nekik,akkor feljebb ugrasztják az árfolyamot. Addig takarékon megy a porszívó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...