Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A kormányok együttműködésére vonatkozóan lehet tárgyalni a kormányfőknek, sőt kell is. Ennek egyik része lehet az 5G is, de csak megemlítve, hogy ebben is együttműködnek a kormányok. "Timotheus
Höttges elmondta, hogy a Magyar Telekom továbbra is jelentős szerepet
fog játszani egy modern mobil és vezetékes digitális infrastruktúra
fejlesztésében Magyarországon.
A Deutsche Telekom részt vesz az 5G kommunikációs szabvány
fejlesztésében, és hazai leányvállalata az 5G Koalíció tagjaként mindent
megtesz annak érdekében, hogy Magyarország az 5G fejlesztések egyik
régiójává váljon.
Srini Gopalan hangsúlyozta, hogy a Magyar Telekom stratégiai szerepet
játszik a magyarországi elkötelezettségben és a további fejlesztésekben
elkötelezett DT csoportban, Havasi úr közleménye szerint." http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/news/prime-minister-viktor-orban-had-talks-with-executives-of-deutsche-telekom
Az allamnak 7 kotelezoen ellatando feladata van, ebbol egyik a szemetszallitas. Az internet, telefon, 5g nincs koztuk. Nem latnam, hogy az orszagos szemtszallitasi “mizeria” ugyeben szemelyesen targyalna Viktor az erintettekkel, pedig ez az egyik alapfeladata az allamnak. Tehat nem hinnem en sem, hogy szemelyesen Viktorunknak kene targyalni 5g rol.
Miből gondolod, hogy én arról mást gondolok? Biztos nem mindegy neki, hogy mire költ el ennyi pénzt, de egy ekkora cég vezérkara nem repül Budapestre kizárólag ezért. Nem ilyen szinten képviselteti magát, ha kizárólag az 5G-ről van szó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...