Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha letörik 62-es fibot meg 50MA-t akkor hosszú időre elvesztik a TA-sokat. Ezt a módi is tudja. Az a kérdés, hogy mit akar. 3x tesztelte eddig tartotta.
Tudsz te könyvből olvasni? Ez nem az az eset. A kicsik a párszáz darabjukat nem öntögetik emelkedőben. Beteszik darabonként eladásra esetleg. Napizók esetleg. De itt kifejezetten a modira reagálás van, látszik a reakció gyorsaságából is .
Tapasztalat. De persze bármi lehet. 1670-en van a csökkenő csati teteje. Azt átvinni majd egy nagy impulzus kell. Egy nagy hír. (takinfo, nagy kbsz, stb.) És onnan mehetne fentebb a 2000-es szintekre. Erre a hírre ma már nem fog neki menni. Meg sok volt az öntés az elmúlt időszakban. Bizonytalanság is magas. Majd januárban egy nagyobb hírre. De persze bármi lehet. Én maradok 1540-1600 év végi zárónál. De ne legyen igazam ;)
Érdekes küzdelem: a modi be akarja állítani az évvégi zárót (1650?), valaki meg ellene tesz, kicsit leöntözi az árat 30-40 Ft-tal. Ki az aki ellene akar tenni és miért?
szvsz.1600 fölé nem rakják. Inkább 1540-1600 közé. Jobb nekik az alacsony ár, idén már nagyot ment. De 1540 alatt meg törne a fibo, 50 napos MA, duplaalj.
Ahogy mondod. Kaptunk egy üres számlát, majd jövőre, amikor jönnek a hírek a megnyert kbsz-kről feltöltődik :) Szvsz. innentől az IT kbsz-k is cég mérethez, vagy olyan feltételekhez lesznek kötve, hogy azok a cégek /pályázok maradjanak bent, amelyek "képesek" lesznek teljesíteni a feltételeket ;)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...