Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem felesleges naponta lesegetni az árfolyamot nagy feszkót okoz ilyenkor. Egy idő után nem látni a fától az erdőt. Max akkor, ha napizik valaki!
Szerintem túl sok az érzelem benned, engedd el próbálj pénzt keresni inkább mint a többieket pörögni. Persze ez csak javaslat, nem akarok beleszólni a dolgod a.
Ha a nickreg időpontja a mérvadó, akkor legyen az....több hónapja vannak papírjaim és azóta is figyelem a fórumot, csak nem szóltam hozzá; de ettől függetlenül nagy segítség volt sokszor a "nagyok" hozzászólásai, meglátásai. Nem gyanúsítgattam, elnézést kérek ha félreérthető volt. Csak az elmúlt napok eseményei és ezek fórumban történt lereagálása nem volt párhuzammal azzal mint amikor a pozitív lendület volt.... Értem, hogy karácsony, értem hogy mindenki leteszi a melót, értem, hogy évvége és pangás van....de az elmúlt napok történései nekem nem lettek annyira profin alátámasztva, mint korábban...ennyi.
Így igaz, de nem lehet elhanyagolni, mert van befolyása. És én sem értek hozzá, mi több utálom is. De azért figyelek. Már a múltkori Index cikknél is elég gyanús volt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...