Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Isten útjai és a ML papírok kiszámíthatatlanok! Rövid gondolatspirál a mai naphoz: Kérdés: Mi végre ez a lecsorgás? 1. MODI elment a karib tengerre. Bas..ott maga helyett valakit hagyni. 2. Az egész egy lufi volt. felvásárolták 350-500 között az olcsó papírokat és kiszórták 2200-ig. Mennyit kereshettek vele? 3 M RV /tételezzük fel ennyi forgott meg a kezük között/ x 1500.- Ft = 4.5 Mrd FT. Ez volt a nagy terv? Ha nem titokban csinálják hírzárlat ellett akkor simán 3000-ig vihették volna és ott jól megtömik a népet. 3. Nincs meg még a megfelelő RV szám a közkézből, ezért minden eszköz megengedett. Vettek titokban, vettek emelkedésben, vettek 1500-ig visszaöntve, vettek újra emelkedésben és most eljátszák a MAGUKRA HAGYOTTAK című forgatókönyvet. Esik, nincs ami megfogja, lesz ez 500 is, stb stb. Elég ha a fórumot olvassák, hogy a sok kicsi be van parázva. Minek vinné fel, ha itt is tud vásárolni? Változatlanul állítom: a kicsiket ki kell szórni, el kell hajtani mint a legyeket. Ha övék a cég több mint 90%-a, és csinál 3 év alatt 50 Mrd FT árbevétel mellett 10-15 Mrd Ft hasznot, akkor a nyereség lehet 800 Ft / RV. És ha az MKB Bankot pumpolja meg évente 5-6 Mdd Ft-al? A bőrt nem kell megrántani, osztalékba kiveszem oszt jónapot! Szerintem ez a 3 közül az egyik az igaz. Jóéjszakát.
Szerinted kisbüfik öntik 2 hete? Volt 100millás öntés is, azt is kicsi öntötte? Valaki gyűjti azt írták miközben 400ról 2000ig ment. Most nem adhatja nagy nyerőben? Az emelkedés közben akkora volt a forgalom 2 hónap alatt hogy lényegében megfordult a közkéz a piacon.
Írtam kb.2 hete,hogy bármikor 2500-ra mehet.(nem ment) Írtam viszont azt is (többször is),hogy ekkora emelkedés után érdekes,hogy nem esik a részvény. 1500-ra öntésnél is írtam,hogy én vártam már a nagyobb esést-öntést.(ekkora emelkedésbe akár 2-3 lefelé kör is belefért volna) Elég sokat vettem is az esésben. Azóta csipkedem és lehet csipkedem majd tovább.(nálam ez a gyűjtést jelenti) Én pont úgy gondolom ahogy Boavista. Hatalmas nyereség lesz 2 éven belül,ami sokkal magasabb árfolyamot jelent majd. Persze akkor azok a kicsik akik most az esésben remegnek,már nem lesznek a papírban. Én viszont igen és mivel A kategóriás lesz,valószínű több alap is,mert tudják,hogy az informatika megkerülhetetlen. Én sokszor leírtam itt a véleményem. Nem fogom állandóan ismételni magam,mert valaki mindig rám hivatkozik. Az meg,hogy már az is baj sok embernél,hogy nagyban játszom... Valamikor 300eft-al kezdetem. Igaz talán Zalakerámia,Pick,TVK talán ezekkel kezdtem. Az meg,hogy most te azaz madrid a sztár aki csődöt várt a részvénytől és eladta és a Synergontól nagy emelkedést várt,ami rá (vétele után)kb 1 évvel csődbe ment.(Írtam,hogy csőd szélén van a Syni,de( ő )állította,hogy jó lesz) Utólag beír 1-2 számot,hogy adta-vette a papírt,persze sok új ezt elhiszi,de én nem :D
Madrid! Ekkora marhaságot, hogy kiszállt 1-2 nagytulaj, hogyan mersz leírni? Alig van forgalom! 2-3 emberem akiket ismerek (velem együtt) több papírja van mint a mai forgalom! De aki akarja, adja csak! Nem hiszem el, sokan még mindig nem értik a közkéz fogalmát! Persze érthető, mert az itt szinte nincs is Opus és Konzumhoz képest!
Sajnos Opus egy híg fos lett. Nekem sok volt, már nincs. A napokban adtam el a végét. Ez a papír más minden szempontból. Valódi irányt január közepén látni majd
Itt Lőrincéken kívül senki nem tudja, hogy merre megy az árfolyam, csak találgatni lehet. Ezen a piacon majdnem minden megtörténhet (mint a többi Mészi-részvénynél), ezt tudjuk egy ideje. (Ja és persze a futballt két kapura játsszák, a labda gömbölyű, hogy még néhány közhelyet említsek. :)) Persze mondhat mindenki mindenfélét, de csak vélemények, spekulációk.
Ez tény. De ahogy néztem nem csupán itt nem, hanem pl ott1-ben, konzumban sem. Sőt, az opust megint lelökték 500 alá. Kb. októberi szintre. na most aki ott 580-ért vett... Stresszes karácsonya lesz. Én mindenesetre bizakodó vagyok. Ezek a napok már jelentéktelenek, itt már mindenki az ünnepre készül, nagy, jelentős mozgás nem lesz. Majd januárban. Aztán persze lehet, hogy tévedek.
Félreértesz. Nem derülök rajta, én is idegeskedem (elég sokat). Csak ez lehet egy támpont azok számára, akik most vennének, vagy azoknak, akik benne ragadtak. Ugyanaz a kör mozgatta tavaly a konzumot is, mint most a 4IG-t. Ezért azt gondolom (tipp), hogy a forgatókönyv is hasonló lesz. Annak meg nem látom értelmét, hogy a huhogók vélekedését olvassam, mert csak idegesítik az embert (engem is és mást is).
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...