Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha idei lejáratra kapták kölcsön a részvényeket, akkor venniük kell minden eszközzel. Azt meg pofátlanságnak tartom, h árleveréssel csinálták. Karbantartásra kaphatta az Opus, nem dupla nyereség szerzésre. Ha karban tartanák, akkor simám felállnának 50-70k val 1600-ra. De ezek szerint nem tudják megcsinálni, mert még nincs meg a 700k és venniük kell. Csak remélem, h idénre kapták és shortosból lesz a legjobb a vevő.
ML neve minden fórumban elhangzott már, mert mindenki titkon reménykedik egy ML rallyban. Kicsit elcsépelt lett. A NER 2.0 a szemünk előtt épül az infóim alapján.
Hát azért valamit írhatnál az utcasarki pletykáról.Látod a Telekomról is írtak,pedig "csak" pletyka. Az,hogy valamit hallottál,ami lehet kiszivárgott valahonnan,vagy lehet,hogy nem is igaz az pletyka. Lesz aki elhiszi,lesz aki nem.mikor Mészárost beírták ide többen és utána lett bejelentve senki feje nem hullott a porba.Nyugodtan beírhatod amit hallottál,mert pletyka,vagy akár feltételezés ami lehet bejön.Én ma is csíptem 800db-ot :D 3 kérdésre várnám a válaszod,hogy mi a pletyi: 1. Ki kapja meg a 4iG-t?2. Mit kap hozzá? 3. és ez hogy fog 800 Mrd Ft-ot érni? Azt nem kell beírni,hogy hol hallottad:D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...