Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tegnap 4x emlékezett meg a portfolio, hogy ütik a 4ig-et. Ma egy betút nem érdemelt, hogy 15% minuszban is volt. Ááááá, ez is csak véletlen. Nem látták biztos, nem vették észre...
Madrid, komolyan! most ez nekem is szemet szúr, hogy te egyszer erre mondod az irányt, egyszer arra... délelőtt még le sem írtad, hogy 2500 csak azt hogy 1000. kezd egy kicsit átlátszó lenni, hogy mikor merre mondod a jövőt.
Jó pap holtig tanul. Én legalábbis ezzel vigasztalom magamat. Éreztem a tetejét, és nem tettem zsebre mégsem a nyerőt, ma zsebre tettem a bukót. Ugyanúgy, mint Opusban hallgattam az okos feléneklőkre. Onnan persze már régen eltűntek. Lehet jóindulatból énekeltek, de ott nem lett igazuk. Tanulság, mindenki a maga feje után kereskedjen. Az a biztos. Legalábbis akkor nem kell senkit hibáztatni. A fentiek csak egy igaz mese. Semmi több.
Nem csinálnak azok semmit az Opus árfolyamával. Legalább is a fúzió lezárultáig nem. Ami Jászai szerint jövő tavasz "környékén" valósul meg, de mivel ilyen még nem volt a BÉT történetében ezért tuti nagyon el fog húzódni. Addig pedig döglődik csak az árfolyama... de ne legyen igazam!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...