Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Fogadni mernék hogy páran egyáltalán nincsenek meglepve a ma történtek miatt. És nem feltétlen a nagyokra gondolok csak. Nopa egyik mondata elgondolkodtatott és más megvilágításba helyezte a dolgokat.
Oke! Ebben igazad van, de Te latsz ertelmesen magywrazatot arra, hogy miert az utolso percben vagtak be? Ebben semmi logika nem volt. Igy a kicsiket paraztatjak. De inkabb ez ertelmetlen baromsag volt. Miert lett volna ott atkotes? Azt megcsinalhatta volna napkozben s. Vagy negykor. Nem?
Elég 1 vevő is. Aki eddig nagy tételben zsákolta, támasztotta. Támaszok: 1950 - kitörési szint 2020-2040 Az emelkedő trendvonal Ezek alá beadni nagy pánik kellene. És lehet, hogy akkor is visszarántná a market maker.
Lehet, hogy nagyjából ugyanaz a 24K-s vevői puffer állt 2040-en, amelyik eddig mindig tartotta a vevői oldalt az öntésekkor, meg indította az emelkedéseket (nagyjából követte ma is az árfolyamot 2-3 szinttel lejjebb), a többi vevőt, akik felette voltak, kiszedték a záró aukcióban.
Törölt felhasználó2018. 11. 23. 21:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én csak a CIB felületét ismerem, ott be lehet külön pipálni
Az hogy ezért már nem lesz hétfőre eladó, egy kicsit erős. Pont hogy látva végét lehet hogy pánikszerűen előkerülnek majd. Abban lehet csak bízni hogy a vevők is előkerülnek itt már.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...