Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Emelkednek a NER papírok amik madrid szerint nem tudnak emelkedni, mert NER papírok :D Na ezt írtam régebben, hogy ekkora baromságot írogatni és naponta többször is leírta és bizonygatta, hogy ez mennyire igaz. Persze ez sem jött be neki. Most már az utóbbi időben ritkábban írta, ezután meg lehet nem is írja többször, de neki akkor is igaza volt, van és lesz :D Mindig mindenhol féket lát és öntést. Ma is nagyon öntik :D 827ft és 82milla
Egy pillanatra megijedtem, hogy ma nem fog előbukkanni madrid és a szokásos és kedvenc "öntés" szava. De késő délutánra megnyugodtam... Egyébként 3 hét és jelentés, addig kéne még kihúznunk, utána lehet dobom a papírt (kell a pénz erasmusra 😅)
Kb. 16 óra után óriási forgalom növekedés lett. 50ről 250millió 1 óra alatt, hír nélkül. Sajnos igaz lett hogy csak azért húzták feljebb az árfolyamot hogy magasabbról tudjanak önteni.
Megkérdezték, elmondta a véleményét! - Nem látok ebben semmi problémát! Ő picit jobban látja a végét a terjeszkedésnek, a valós vizionált méretet mint te vagy én... Amit a portugál csinált jó eséllyel adózási szempontból tette, teljesen irreleváns a céggel és az árfolyamával kapcsolatban! - Ebben sem látok semmi kivetni valót, sokunk csinált már ilyet! Hát pont ez az, orrba szájba vásárolnak folyamatosan...Jászai csak növelte a részesedését, a cég is vett már gazdagon, a haverok pedig hidd el hogy poziból figyelnek..! És ez így van rendjén ha hisznek a sztoriban... És végül szerinted Jászai dolga lenne az árfolyamot beállítani..??
nem védem a kopit, mert soha életében nem védte és szolgálta a kisrészvényesek érdekeit. Jók voltunk akkor, amikor a mesterséges árfolyam felhajtásukat támogattuk, mert a spekák mellett a kisrészvényesek is vásárolgattak jó pár millióért. De másra nem vagyunk jók és mi, régóta ebben a szarban ülők, később is csak akkor nyerhetünk, ha a nagytőke épp magasabb árfolyamot kíván meg. De honnan tudod, hogy a haverok nem veszik? Azért az elmúlt 1 évben voltak nagyon nagy forgalmak, most is ilyen napok vannak, kötve hiszem, hogy itt szépen nem tömődnek a zsebek.
mindenhol azt nyilatkozza, hogy 2-3x árfolyamon kellene forognia papírnak. ha így van, akkor a haverok ugyan miért nem vásárolnak orrba szájba 800-on? ha így van, akkor a portugál mit játszadozik b+ az idióta cégeivel és pakolgat ide-oda? azért mert NEM 2-3x árfolyamon kell most hogy forogjon a papír. nekik most itt jó. magyarul hazudik a kopasz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...