Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy ideig úgy tűnt, hogy egy pár darabbal le fog menni záróban 860-ra, de aztán pont annyival emelték a vevői oldalon a mennyiséget, hogy maradt a 869.
pont, hogy már nem küzd vele, hanem teljesen átjáróház lett úgy felfelé, mint lefelé, vagyis a sáv kibővült felfelé és eddig úgy néz ki, hogy az alsó sáv is fentebb került. hétről hétre teszik feljebb a sávot, kis lépésekkel, elég lassan, viszont így stabil ellenállások épülnek
A 4ig részesedése csökkent a CECE indexben. Ilyenkor az alapok az eladást már nap közben elkezdik, de záróra is marad természetesen. Szerintem egy szerencsétlen egybeesés volt a hír és az átsúlyozás. Ha nem lett volna CECE átsúlyozás, talán mentünk volna magasabbra is.
Aki érti hogy milyen életszakaszban van a cég az nem szabad hogy osztalékot várjon jelenleg. Ez egy növekedési sztori most, majd ha megvan a végső méret és a hitelek lejjebb lettek tornászva, majd akkor talán.
én szerintem a telekom nem csak az adósztorira ment, hanem az osztalék sztorira. az a várakozás, hogy az adóelengedés miatt óriási növekmény lesz az osztalékban. ha JG belengetne egy értelmes osztalékpolitikát, itt is elszállna az árfolyam.
Lehet de én úgy látom ha ennyi jó hír nem tud beépülni az árfolyamba akkor elég egy rossz hír és szakad az árfolyam. Negyedszer sem sikerült 870 felett zárni. Rengeteg eladó jött elő ahogy 870 fölé ment. Ahogy felépült a vételi oldal már adták is mintha valakinek égetné a kezét. Q3ig marad szerintem a 840-870 sávban.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...