Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Autowallis 90-es res betoltodott azt is mondtam befogja totleni, Opus 140-es rest is betoltotte elso korbe mondta,Delta is betoltotte a 80-as rest sot meg lejjebb is esett, Nutex is betoltotte a 10,4-es rest.Masterplast is betoltottea 2400-as rest 4000rol es huylenek neztek ott is.Nemtudom ti mit nem lattok de en tudom mit latok.Es ha itt van 560-nal res es 300-nal is akkor igen ezek is befognak toltodni elobb vagy utobb.Ilyen reszvenyekbe nem vasarolok.
Minek tennek idotavot nem lehet megjosolni.Amugy meg irtad valamikor ebbe a forumba hoyg most erdemes eladni?Vagy csak veszel es veszel ? xDNem furcsa kicsit?
Nyitáskor ill. az első órában akkora forgalom volt hogy azt hittem lesz vagy 1 milliárd a nap végén. Ahhoz képest nagyon lelassult. Ezért is csorgott vissza de a rést nem töltötte be.
Tegyél már egy időtávot is a jóslatod mellé, mert ezzel az erővel én is beírhatok 1500-at, amit nem hiszem, hogy meg lesz. Én ilyenkor sosem értem, hogy mi a bajotok. Megy 100 pontot felfelé, ha annak a felét sikerül megfognom ( jelenleg többet) már kerestem is . Ezért vagyok a tőzsdén. Szeretném egyszer megérteni, hogy ti viszont mit kerestek itt, mert ilyen felfogással nehéz lesz pluszosan zárni.
pomperjhez nincs sok kozom de adom a velemenyet.Nyilvan pontosan senki nem tudja megjosolni mikor fog megtortenni csak a bennfentesek mint itt egyesek viszont a celaraival egyetertek hosszutavon.Opusban is lesz szaakdas ahoyg itt is tudjuk amiyle ngyorsan felmegy tud olyan gyorsan lefele is menni.Most kibujtatok a barlangbol aztan mentek majd vissza 700 alatt megint xD
azok tomnek akikto la ceg is vasarolt paicon kivul es ne mtudtal rola hoyg nekik is van.A ceg honnan vett 1millio darabot csak ugy? xD Nah az iylenek tomnek pont akiknel ezek a reszvenyek vannak.
jo jel 1100-rol jottunk le.m ia jo jel?az hogy most 660-rol eljott 800ig? xDD hagyjuk mar.A tenyek engem igazolnak nem titeket.Itt az elso hatar a celar 560 utana 300 korul.Az hogy van rally az benne van ezt akkro is megirtam hullamokban fog lemenni.
Be kell látnod, tévedtél. Ahogy én is. Én azt hittem mivel a cég a q2 miatt nem veheti, visszafog esni az árfolyam és majd a q2 után emelkedhet. Nem jött be. Azért az 560 innen nagyon messze van és nem is hiszem hogy oda vissza megy. Ha a nagyok tömnének akkor növekednie kellene a közkéznek, de nem ez történik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...