Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Arról volt szó mielőtt kitiltottatok a masik 4ig topicból hogy húzzak el onnan és írjak ide, legyen ez az én topicom. Erre ide is követsz, ez akkor is érthetetlen ha részvényes vagy.
Hát voltak lehetőségek nem csak ma, egész évben! 1-2 példa a 2022-es záróval párosítva: OTP 10110~12970, Mol osztalék előtt 2602~3190, Opus 118~223. 4ig? 715~700, ez legalább tény.
Hidd el, egy percig nem hergelem magam, jól vagyok, főleg ha 30 pontot megy felfele. De engem hidd el, nem izgat pár % ide vagy oda, veled ellentétben, akinek egy darab sincs. Arról nem is beszélve, hogy ma is szép lehetőségek voltak a BET-en, ritka napok ezek. Lehet neked is inkább ezt kéne kihasználni a 4ig okoskodása helyett, bár reál nélkül nem veszélytelen.
Ha olvastad volna következő írásom akkor láttad volna hogy beírtam hogy tévedtem. Ne hergeld magad feleslegesen. Egyébként meg nemrég a JG nyilatkozatnál is elindult fel, aztán nagyon hamar vissza is jött. Most is erre számítok. A cég a q2 miatt már nem sokáig veheti, utána megint visszaesik. Szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...