Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne hasonlítsd az otpvel, ég és föld a különbség. Én is látom hogy alacsony a forgalom. Szerinted ha naponta 1-2 millás forgalom mellett lemegy az árfolyam 600 alá akkor azzal aki belevett mondjuk 680-700 on , az ne foglalkozzon? Alacsony forgalom mellett is érhet nagy veszteség sokakat. Opus? Alacsony forgalom mellett szépen lecsorgott 800ról 100ra. Szerinted aki 700-800on vett azt az vigasztalja hogy alacsony forgalom mellett esett? Ahogy olvasom az opusos topicokat, egyesek óriási veszteségen ülnek.
Madrid tényleg nem akarok vitatkozni, főleg veled, de ki a bánatot érdekli, hogy 5 millával leteszik 10 forinttal. Senkit, ez nem egy trend. Uborkaszezon van, nézd már meg a BET forgalmát! Van egy két részvény, ami most szalad, a többivel meg senki nem foglalkozik. Itt nem a jövő részvényéről van szó, hanem arról. hogy a nyár egy csendes időszak. Lesz, mikor az otp az egy milliárdot sem fogja elérni. Akkor az azt jelenti, hogy az otp- senkit nem érdekel?
Nem írtam hogy milyen befektető. Csak annyit írtam hogy valaki kiszállt. Viszont annyira nincs vevő hogy 8k eladással közel 1,5% mínuszba lehetett lökni. A jövő papírja ennyire nem kell senkinek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...