Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Korábban az látszott hogy védik a 670et, de most már egy ideje alá engedik. Ha viszont az olcsó vásárlás a cég célja akkor lejjebb simán tudna venni ahogy írtam.
Cég beáll 665re, 664re, 663ra vételen több ezer darabbal és mindig ráöntik. Ennél olcsóbban is vehetne, csak be kell állni vételre 660ra vagy alá több 10k darabbal és mindig ráöntenék. Az is lehet ha nyíltan beállna 600ra töbszázezer darabbal akkor is megkapná, annyira csak eladni akarnak a kisbüfik.
Tegnap azt írtam kb. 70k srv lesz. Lett 54k, a napi forgalom nagyjából fele. Mivel a másik topicból kitiltottak de rice mégis velem foglalkozik ismét, innét üzenem: - rice tanulj meg szöveget értelmezni - 2 éve folyamatosan 1500ra vártad , én 700ra , most 670 alatt van, akkor most kinek lett igaza? Mivel az árfolyam 2 éve az 1100 feletti csúcsról esik , a felbeszélők, beültetők mint rice bűnbakot keresnek, és engem találtak. Miután a másik topicból kitiltottak , ugyanúgy nem emelkedik az árfolyam , ezek szerint nem az én hibám.
Hát, ha jobban megéri az srv, mint az akvizíció, akkor elég sok pénzt fordíthatnak arra (akár 1-2 mrd-ot, nem tudom, hogy az srv program adott-e pénzbeli felső korlátot), ami kis forgalom mellett hosszú ideig kitarthat.
Továbbra is az a véleményem, a cég 2-3év múlva fundásan jó lehet de az árfolyam más tészta. Az simán lejebb lehet mint most, úgy hogy közben a nyereség sokszorozódik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...