Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A kollega komoly ellendrukker és meglehetősen balról szemléli az eseményeket Jancsi báttyával együtt..! Még akár igaza is lehet, ez évek múlva kiderül. Viszont jelen helyzetben vagy a Scoop vagy ő, de valaki biztosan fordítva ül a lovon! Gondolom neki is hasonló a rálátása és hozzáértése plusz információja mint a Scoop-os kollegáknak..!
az mind1 en mar korabban leirtam hoyg a vodafone deal utan fog esni az arfolyam fuggetlenul attol hogy meglesz vagy nem lesz meg.Ha meglesz az lesz az utolso felkor ebeb a papirba aztan zutty ha nem lesz meg akkor mind1 is.
Ez a felminősítés első lépcsője, mert ők már nyilván látják, hogy hol tart a folyamat és a lezárást néhány héten belül várják. Ha lezárul a Vodafone felvásárlása, további felminősítés lesz, mert ezzel jelentősen javul a cég versenypozíciója, üzleti profilja, eredményessége és javulnak a hitelmutatók. A Scope elemzése szerint hosszútávon stabil a 4iG hitelfizetési képessége.
Azt mondjuk nem értem hogy még a vodafone vétel bejelentése előtt megtörtént a felminősítés, miért nem utána? Ennyire biztosak benne hogy most már mindjárt lezárul a vétel?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...