Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy látszik ebbe a 800-as árba már a rheinmetall is beárazódott. Márcsak az AH kell de meglepődnék ha annak bejelentése után elkezdene emelkedni. Talán a 2021q4 megmozgatja egy kicsit.
Így van, aki akart már bevásárolt. Mi lesz AHval, meg lesz januárban ahogy ígérték vagy csak a részvény kibocsátás után márciusban? 02.24. Kgy addig már nem valószínű.
Pl. elképzelhető az is, hogy tavasszal nyíltkörű részvénykibocsátásban godolkodnak, hogy növeljék a közkezet, lehet, amiatt se nagyon engedik emelkedni. Vagy egyszerűen csak a kisbüfik nem bíznak a papírban, a nagyok meg már bevásároltak.
Szerintem nem volt ember 1100as árfolyamnál aki úgy gondolta január végén ennyi akvi után itt lesz az árfolyam. Már fele ennyi akvinál 1200 fölé árazta az edison. Fundát itt nem követi az árfolyam.
Na még a master is többet emelkedett pedig ott nem volt hír. Ennyit hír nélkül is ment volna a jó hangulat miatt. Se digi hír, se rheinmetall semmi sem tudja kimozdítani ebből a sávból. Ebben a 800as árban már benne van minden. Itt a hullámokat kell kihasználni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...