Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ott mindenképp kiszállsz? Van egy célárad és tartod hozzá magad, vagy ez a célár változik a cég fejlődésével együtt? A kérdés itt mindenkinek szól. Mi a stratégiátok a realizálásra? Nekem nincs még ilyen, jelenleg nem kell a pénz, meg úgyis Tbsz-en van, figyelem a fejleményeket és tolom a célárat. Ha a 4iG egy multi lesz, lesznek piaci versenyen megszerzett ügyfelei, akkor simán mehet 3mrd eur cégértékre is. 3-5 éves távon.
Nagyon helyes, hogy az alapkezelők még nem kedvelik. Ha kedvelnék, akkor már vettek volna belőle. Így viszont persze kimaradtak a jóból és majd akkor vesznek, amikor már 2000-3000 körül leszünk. Elvégre akkor is kell valaki majd, aki megveszi tőlünk a papírokat....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...