Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Itt is beragadt befektetőket fognak létre hozni, ismerjük már a trükköt, mindenki tudja, hogy jelenleg nem ér 100 milliárdot a cég, kell a magas átlag ár, hogy azzal fizessenek, utána majd ennek is elengedik a kezét és a piacra bízzák a dolgot
Miért akkor mi? egyértelmű h spekibombázás van most...elkezdték kicsiben ezerig kb, felmérték a terepet mennyire jönnek a vevők, aztán most bedobták a komolyabb pakkokat. Itt nincs kint semmilyen rv akviért cserébe (még) sokmillió rv lockup nélkül akik dobálhatnák...
Ez már nem biztos hogy kisebb korrekció. Nagyon tömés szaga van. A Cég nem adja, gondolom mert bejelentés nem volt, JG nem adja , ML. nem adja , akkor ki adhatja?
Egyre jobban kezd ennek tömés szaga lenni! A támasz próbálta fent tartani az árat, hogy jobb áron ki tudjon szállni, majd amikor látta, hogy ráadnák egyből ki is állt, hisz nincs igazi vételi szándéka! Most megint felhúzzák pár tíz forinttal, aztán megint jön majd a borítás ha elég vásárló áll a könyvben..... Múlt héten nem ment ezer alá, be is fogtam a számat, de ez egyre gyengébben elő adott tömés jellegű kereskedés .........
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...