Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valamit félre néztetek! Először jött a vevő, majd a végén az eladó! Az utolsó percekben az indi végig 1050 volt! Ez itt ma egy nagyon ügyes, de annál idegesítőbb speka játék volt! 1050-ről indultunk, és oda is értünk vissza! Ebben a napban inkább az volt a szomorú, hogy a nyitóhoz képest egy forintot sem emelkedtünk! Szóval lehet örömködni, meg találgatni, hogy ki vásárolt a végén, de ebben a napban semmi szép nem volt, annál többen buktak egy csomót, persze a kicsik- és tudom ez a tőzsde ( még mielőtt valaki beírná)! Ahelyett, hogy emelkedtünk volna végig kellett nézni, egy idióta speka rallyt ...... erről ennyi!
5 perces chart: az ereszkedő csatorna fogja mindkét oldalról, kialakult egy fordított váll-váll-fej-váll, célára 1100 felett. erős ellenállás a nyakvonal 1060 környékén https://invst.ly/b3bpx
Nem ott, de az egy remek parókia, ismertem is a plébánosát. A maja apokalipszis persze hogy nem jött, pogányok. A birodalmuk össze is ómlott, midőn Octavio atya magasba emelte a feszületet Chichén Itza pogány piramisai előtt. Bábel tornya is kártyavárként fog ismét leómlani.
Former pár éve bent járt a parókián gyónni. Többet nem mondhatok a gyónási titok miatt. (Azóta állítólag az Opusban is tömött egyet, a jól ismert módszerrel) Mindig eszembe jut, amikor olyan kamu feldumákat olvasok esésekkor, hogy fullon vagyok, de beálltam lejjebb venni X millió forintért., hátha mások beállnak támasztani, vagy piacin vesznek. A 4ig ben a huszonmilliós volt a kedvencem, biztos épp beeshetett az ablakon. :-) Az Ómlás majd rendet vág.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...