Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha párhozamot vonsz az Opival, ami szerinted lement 400-ig, hiába jósolták az emelkedést, akkor az azt jelenti, hogy szerinted lefelé megy. Az Opival egyébként már milliószor párhozamot vontak 2000 környékétől felfelé mindenféle szinteken, ők általában írígykedés okából. Te lentebbi beszállási szint érdekében teszed.
Nem írsz rossz dolgokat,de én nem írtam azt hogy tovább megy le, semleges a pozim, azaz nulla, ha beindul fel újra beszállok. Csak egy kicsit okoskodtam és párhuzamot vontam az opival, de ez csak egy vélemény, ezt egyébként már a múlt héten itt is pedzette valaki, ezt az összehasonlítást.
2019-06-20 16:52:24mutat4IG részvény#37984azért még adhatnának egy keveset, .................................. Írta ezt, miközben épp kiszállt. Nagyon hiteles, igen.
"Most a lényeg az, hogy 80 forintos részvényt el lehet adni 1000 forintért és röhögve. Ki tud ennek ellenállni? " Mi ebben a tény? Aztán "becsalit" emlegetsz, meg Opit, amelyik lefelé ment és indoklás nélkül mégis párhuzamot sejtetsz. De amit még hozzátennék: érdekes, hogy csak most írsz ilyen "tényeket" és csütörtök előtt, amíg benne voltál, csak pozitív jóslataid voltak.
Meglátjuk, opinál is jöttek a jelzések, 700-nál, 600-nál, 500-nál aztán itt szuttyog 400 körül, közben a fél ország opiban csücsül. Egy szöllősgazda állandóan azt írta türelem casht terem és jött a MACD bejelzéssel meg egyebekkel! Itt csak az árral kell úszni bármerre is zuhog!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...