Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez is meglehet, de a kieg mellékletben ez nem látszik😁 Én azt futottam át. És tálaltam 15 yard fejlesztési pénzt. Lehet tőlem átkönyvelés is persze, ez így nem derül ki. 15. oldal, ha valakit érdekelne.
egyes vélekedések szerint a tsys nyeresége azért volt 1 mrd körül a 100 mrd árbevételből, hogy jól nézzen ki. mivel sok állami megrendelése van, az "extraprofit" rosszul mutatott volna. A valós 10-20 mrd nyereséget meg szépen kitalicskázták royaltyként meg adózási trükkökkel. Ha ezt hozzáadjátok a 4iG saját jogon szerzett 10 mrd nyereségéhez, akkor a 300 mrd-os cégérték nem túlzás. az igazság meg majd kiderül.
Ez így nem igaz, mert a t-sys a tavalyi év során 15 mrd Ft-ot fordított beruházásra és több jelentős saját fejlesztésként indított projektje volt. Ezek nélkül nyilván jóval nagyobb nyereséget mutatott volna ki.
Na pompi engem is kitiltott. Hazugnak nevezett mert szerinte ő nem várta 200ra az opit és nem tetszett neki hogy megírtam az opi , konzum , 4 ig várakozásait. Szerinte ez személyeskedés.
Melyik alap venne 1500-2000en, az nagyon nagy felár? Remélem hamarosan tényleg lesz valami bejelentés Tsys el kapcsolatban, mert ha nem félő hogy nagy esés lesz. Szerintem ez vitte előre az árfolyamot. Továbbra is zavar a nagy öntések. 50-100 milla ész nélküli öntés, miközben 2000re várják. Ez csak nekem furcsa?
10%-os nyereséggel számolva ez jön ki,de lehet akár majd nagyobb nyereségrátája a cégnek. Jászai kötvényt említett az egyik cikkben,persze szerintem kéne részvény kibocsátás is,persze nem nagy mennyiségben és ha kisebb cégeket is vesznek,azok vezéreinek juttatott papírok a közkézt növelnék,ami még javítana is a cég megítélésében. Tudod a jó rv.kibocsátás az nem rossz :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...