Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, a -4% egyáltalán nem sok az utóbbi hetek emelkedése után, még mindig a Bollinger-szalag tetejénél vagyunk, bőven emelkedő a trend. A prémium hír miatt lehet, hogy nem esünk tovább, akkor meg csak felfelé megy az út. :D
Nagy volt az eladói nyomás és ahhoz képest szépen átvészelte a napot a papír. RTL Klub híradóban most volt 4ig a téma. Hamarosan bejelentés várható szerintük👍🤗
Csak megjegyzem,hogy a 4IG tourist "a legjobb szolgáltatást nyújtja" lassan már több mint 1 éve. Akik benne ülünk tudjuk :D https://www.youtube.com/watch?v=BJceRTvD9Fo Azt meg régebben írtam,hogy az lesz majd a jó és nagyon pozitív:"ha rólad szólnak a hírek" hát kezdenek rólunk szólni,de még az elején vagyunk.Nagy robbanás a T-Sys és utána majd 1-2 éven belül mikor külföldön is majd rólunk szólnak.Hát kevesen leszünk már akkor itt,mert a kicsiknek fogy a türelme és "nyerőt a zsebbe" jelszóval eladják a nagy lehetőségüket. "Adjon az ég" sok nyerőt minden részvényes társamnak :D Utazzunk együtt tovább a 4IG touristtal! Jó utat,sok pénzt! és RTL is most nyomja az ingyen reklámot!!! Köszönjük!!! ők is lehozták most a T-System megvásárlását :D SZUPER! és még pozitívan ment a cikk.Hihetetlen.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...