Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Több mint 23edb vevő 4500-ön és felette. Régen volt ennyi vevő a könyvbe. Várják az öntögetőket,de ha nem lesz öntés lehet lesz vétel 4600 felett is? :D
Megy a pörgés a papírban. Split után is majd pörög tovább a papír. Ősszel prémium kategóriások leszünk. (Ígérte a cég,hogy a következő felülvizsgálatkor kérvényezi) Akvikról jöhetne valami infó. Az is jó lenne ha azt mondanák,hogy ősszel lesz. Splitig már csak 4 kereskedési nap van,hát addig már nem nagyon lesz,pedig én is biztam benne,hogy nyárig lezavarják. Hát fogy az idő és szerintem eladók többsége úgy gondolja,hogy majd őszig visszaveszi. De ha közben jön 1-2 nagyobb megrendelés akkor lehet,hogy majd olcsóbban nem fogják tudni visszavenni. Szép ez a tőzsde :D Könyv brutál. Több mint 19edb vevő (mai csúcs)és kb. pont annyi eladó. 212millás forgalom és most 4590ftos árfolyam.
Szép kerek számok, nekem megfelel a 4000-4500-5000 is, de az 5500 formásabb, kecsesebb és a végeredmény káttű darab fél szigony (11) káttű tavacskával (00) :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...