Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
És az lesz még érdekes dolog, hogy a múltkori nagy körben a 4500 és 5100 között keményen beragadtak mit fognak lépni! vsz a 75% amint eléri (ha eléri) a nullás szintet azonnal dobni fogja! az jópár tízezer papír volt úgy emlékszek a végén! szóval azért nehéz menet lesz ez, és nem hiszem hogy ha a cég 4985-ön eladott akkor engedni fogják az 5000-es splitet! én tartom a 4000-et :) ha nem lesz igazam, akkor rice meghívlak egy jó sörre :)
mondjuk aki ~20-25szerezte a tőkéjét.... Csak fejet hajtok bölcsessége előtt. Ha megfogadtam volna tanácsát, akkor 600 körül nem adom, mikor beverődött az árfolyam 570 köré. A többi történelem. S igen 1000 alatt még be lehetett volna szállni, de ez a szép az ML papírokban, hogy nem tudni nem e lesz OPUS-os.... ;-) Sok nyerőt!
Lehet,hogy itt nem az a cél,hogy a kicsik vegyék. Ennél a papírnál a cég-vezérek nem beszélték fel az árfolyamot. Lehet,hogy így könnyebben szedik el a kicsiktől a papírokat,mert sok dbból könnyebben adnak el. Könnyebben csökkentenek majd,esetleg feleznek stb. és játsszák azt,hogy ha lefelé megy majd visszaveszem. Ha 150milliárd feletti bevétele lesz és 12%-os nyereséggel számolunk,az 18milliárdos nyereséget jelent. Ha 15-ös P/E alapján akkor 270milliárdos kapitalizációja lenne. Most 82milliárd. Van még lehetőség bőven,persze ez kb.2 éves távlat.
Kedves Rice! A csúcs messze van, de ez a mai egy hatalmas nagy speka felhúzás! Semmi másról nincs szó! Nap végére közel leszünk a nyitóhoz! Azt nem értem, hogy miért emelkedne a kereskedési sáv a split miatt??? hülyeség! majd az akvik miatt fog, de az nem most lesz! ma a spekák napja van!
Bennem csak az a kérdés, hogy vajon el lehet e játszani másodjára is a splitet? CSak arra tudok gondolni, hogy mondjuk 100- 500K ( 100-500 milliós vétel jönne valamelyik magántőkéstől) split után, mint anno 570-en volt. Azzal valószínűleg nem kis olaj lenne a tűzre...
Igen, igazad van. Bevallom, bedőltem a Konzum 300-as szemfényvesztésnek, és így öregedtem is "pár évet". Semmi kétség, most még megy a 4IG, de kérdés meddig?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...