Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
:D Úgy legyen,de én ma 4550-es záróval is megelégednék,csak azért mert madrid tegnap többször leírta,hogy ma tuti az esés. Fordítva ül a lovon,de,hogy miért jó neki így?
Hát már sokan ígérték,hogy meghívnak. Sörözésben benne vagyok. Engedd el a 4000et,mert felette lesz a split. Semmi logika nincs abban,hogy 4000. Valaki kitalálta,ennyi. Lassan a napizók dobják a pakkjukat és még zárás előtt lehet 1 kisebb eladási hullám. Ha azt is megveszik akkor bika a papír. Valaki betette ide,hogy a Telkóról és a 4IGről pletykát hallott,hogy 3héten belül nagyobb elmozdulás lesz akvi miatt.Telkó is erősödik,lehet igaz lesz a pletyka?
Nekem is van ebből a sávból papírom, de nem a jelene az érdekes a 4IG-nek (mondjuk ez a mai napra nem igaz :) ) Azért vettem azon az áron is, mert szép jövő vizionálok, így eszem ágában sincs dobni, amikor pedig estünk tudtam bővíteni.
dehogy a modi, nincs is olyan :) az csak egy népmese :) a spekák adnak el :) és vsz a mai napon lesz még egy fel majd egy jó nagy le kör - legalábbis szokott :)
Ok. Én nem az az ember vagyok mint páran itt akik a mások kárára trükköznek, dumálnak. Az idő kicsit tanítja az embert még ha nincsenek is komolyabb tőzsdei ismeretei.
Hát elismerésem aki anno kb 40 milliót beletolt. Az idő őket igazolta! Ha belegondolunk, elég ha "van" egyszer hitelfedezetként elfogadják a 4ig papírokat is... ;-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...