Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az mostani(ötödölés előtti)áron 17500ft lenne. Hát páran nagy milliárdosok lennénk ha ez lenne :D Azért a mi táltosunk sorban dobja le azokat akik nem tudnak keményen kapaszkodni. Sajnálom de igaz: "S elhullanak legjobbjaink a hosszú harc alatt"
Mint korábban bedobtam a pletykát idénre (praktikusan akkor év végére) 1 MRD EUR kapitalizációjú céget szeretnének... Ez alapján 1 MD EUR 330 MRD FT / 94 M db RV = 3500 Ft. Hihetetlen tudom. Az elmúlt 1 év is az volt. :-)
Akik az ESTben várják a kánaánt,hát nem tudom .... 0ft-ot ér és 100-ért is vették. Persze a főnök zárt körben kap 0,78ft-ért. VICC :D és sokan mondják,hogy milyen jó :D Elég zivataros a BÉT,de mi kitartunk és tegnap is szép napunk volt,eddig ma is. DocJericho76 Nekünk az is elég lesz ha 12%-os nyereségen dolgozik a cég :D Azért az 150milliárdnál már elég becsületes nyerő. 18milliárdból sok mindenre jutna,de a lényeg,hogy akkor a cég kapitalizációja kb.250milliárd (most 79)körül lenne 15-ös P/E alapon.(Ez alapján majd 3X árfolyam jöhetne) Kispajtás is akkor majd vételre ajánlja. Sokan akik eladtak,vagy csökkentettek,most elhűlve nézik a monitort és nem értik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...